Cautare

1333 de rezultate pentru "inspectoratul scolar braila" (5.68 secunde)
Prioteasa nu a ascuns ca "prima institutie pe care am ales-o si am anuntat-o de la inceput este Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj", spunand ieri ca nu poate deocamdata sa nominalizeze persoana care ar urma sa-i ia locul pedelistei Diana Busoi, deoarece PSD are "cel putin zece propuneri" pentru conducerea ISJ.
Cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor s-a derulat, impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean, o actiune speciala: "Alege! Este dreptul tau!".
Nici nu voi ramane la inspectoratul de munca, pentru ca toate functiile sunt deja ocupate, asa ca ma voi intoarce la Barou, fiindca sunt avocat", a declarat pentru cotidianul "Replica", Eugen Bola.
La Inspectoratul Scolar Judetean Gorj a revenit Nicolae Mergea, din partea PSD, iar Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor va fi condusa in continuare de pedelistul Ion Iliuta, director si in guvernarea liberala.
Am facut sesizare si la Inspectoratul Scolar Judetean Gorj, sa i se ia din salariu domnului director adjunct pentru ca nu si-a facut orele si nici la cercul pedagogic nu a venit.
O alta tematica prezentata in cadrul seminarului de catre Eugenia Enciu, reprezentant al Grupului Scolar Industrial Constructii de Masini Constanta, a fost protectia muncii in cadrul pregatirii profesionale din Romania.
O suma importanta a mai primit Inspectoratul scolar Judetean, 600 milioane de lei, pentru organizarea la Satu Mare a fazei nationale a Olimpiadei scolare de interpretare muzicala, a unor concursuri nationale de chimie si limba romana, precum si a unui festival coral.
Potrivit unei note telefonice transmise de Ministerul Educatiei catre Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, se pare ca, in cazul in care fondurile existente se vor dovedi insuficiente, sumele vor fi suplimentate.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Apoi s-a vorbit de trecerea bazelor de date de la Inspectoratul Scolar la Directia de Munca in vederea achitarii lor de catre ultima dintre cele doua institutii.
Acesta a fost motivul pentru care, timp de doua luni de zile, angajatii Directiei de Munca au colaborat cu Inspectoratul Scolar Judetean in vederea preluarii bazelor de date de la acestia.
Primele institutii care ar trece in subordinea autoritatilor locale in perioada urmatoare ar fi spitalele, cele sapte centre medico-sociale din judet, scolile si Inspectoratul Scolar Judetean, dar si serviciile de pasapoarte, buletine de identitate si permise de conducere, conform lui Prioteasa.Investitii de 75 de milioane in 2009Suma pusa la bataie pentru investitii in acest an, aproximativ 75 de milioane de lei, provine din fondul de rulment (13,3 milioane de lei), credit intern in valoare de 19,5 milioane de lei si cea mai mare parte, de circa 42 de milioane de lei, o reprezinta alocatiile bugetare.
Investitia s-a derulat prin Inspectoratul Scolar Judetean Olt, valoarea proiectului ridicandu-se la suma de aproximativ 900.000 de lei. Becheanu a mai spus ca si vechea scoala, amplasata in centrul comunei, a fost renovata.
37, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Dolj si Asociatia Judeteana de Fotbal Dolj, fiind coordonata de Iulian Dobre, fost presedinte al Universitatii Craiova, si Mariana Cimpoieru, sotia reputatului profesor de sport Marin Bistriceanu.
Daca nu, cu siguranta cineva de la Inspectoratul Scolar Judetean de care apartine scoala/facultatea la care esti inscris trebuie sa poata.
Teatrul Metropolis si Asociatia Info-Cons in parteneriat cu Secretariatul General al Guvernului, Consiliul General al Municipului Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti va invita duminica, 24 ianuarie 2016 ora 17:00 la lansarea Campaniei O 9 atitudine pentru cultura, ce va avea loc in incinta Teatrului Metropolis.
Partenerii Primariei municipiului Calarasi sunt Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi, Casa Corpului Didactic a judetului Calarasi, Palatul Copiilor si Centrul Cultural Judetean Calarasi.
pe data de 30 august doar pe locurile rămase libere, precizeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti intr-o nota adresata inspectoratelor scolare de sector.
"Cadrele didactice calificate, care au obtinut nota/media de cel putin 7 la un concurs national unic de titularizare in ultimii 6 ani si care sunt angajate cu contract individual de munca pe perioada determinata, pot fi repartizate, in sedinta publica organizata de inspectoratul scolar, pe perioada nedeterminata in unitatile de invatamant in care sunt angajate, daca postul didactic/catedra este vacant(a) si are viabilitate." Notiunea de "viabilitate a unui post/unei catedre" presupune existenta postului/catedrei pe durata unui nivel de invatamant.
Recent, Inspectoratul Scolar al sectorului 6 a respins o propunere de parteneriat si a comunicat ca nu dispune nici macar de trei sali de clasa pentru derularea unui parteneriat cu Asociatia Centrul Gifted Education.
google-analytics.com